• maksimalno udobje s sistemom ogrevanja   
  • higienično sušenje brez dotika naprave
  • hitro sušenje, samo 10 sekund        
  • tiho delovanje - 59 dB
  • ekonomičen - poraba le 560 W
  • ekološki - brez odpadkov

 

Jet Towel je originalni zračni sušilec za roke, zasnovan in izdelan s strani Mitsubishi Electric. Prva naprava Jet Towel je bila oblikovana leta 1992 in je predstavljena na Japonskem leta 1993. Jet towel je produkt večletnega razvoja in ima dokazano zgodovino uspeha z vseh strani sveta. V tem času je Mitsubishi izpopolnil obliko zračnega sušilca tako, da dosega optimalno hitrost, energetsko učinkovitost in udobje za uporabnika.

Sušilec rok Jet Towel dela veliko hitreje od običajnih naprav ki uporabljajo topel zrak za sušenje, saj odstrani vodo iz rok v 10 sekundah. Nova močnejša šoba, nameščena z napredno jet-stream tehnologijo nadzora, rešuje problem medsebojne motnje hrupa med zračnima tokoma. Hrup je znatno zmanjšan na samo 58dB. Močnejše šobe pihajo tudi dvojni tok zraka pri 288 km/h na uporabnikove roke za celovito rešitev sušenja.

Delovanje

Jet Towel vsebuje senzorje za prepoznavanje premika in ko so roke pravilno vstavljene, senzor vklopi zračni tok. Ker roke počasi umikamo iz naprave nam zrak potisne vodo iz njih. Vse kapljice vode se ujamejo v napravi, tako da stene in tla kopalnice niso poškropljene, s tem pa se izognemo širjenju mikrobov in zagotovimo čisto in varno okolje v kopalnici.

Senzorji v napravi so dovolj občutljivi da prepoznajo konice naših prstov ko jih umikamo iz naprave tako, da se naprava nemudoma ugasne in ne deluje dalj časa kot je potrebno s tem pa se zmanjša poraba energije.

Hitrost izpiha zraka na Jet Towel napravi je približno 98-106 metrov na sekundo.

Občutno znižanje stroškov

Mesečni strošek uporabe sušilca rok je v primerjavi z uporabo papirnatih brisač minimalen. Prihranki se večajo s številom uporabe sušilca rok.

Enostavno vzdrževanje

Edina zahteva za vzdrževanje je čiščenje zračnega filtra in odstranjevanje vode iz rezervoarja. Prihranek je na času in denarju, saj odpade dnevno obnavljanje zalog papirnatih brisač in odlaganje odpadkov.

Prijazen do uporabnika

Zaradi svojih sanitarnih značilnosti je Jet Towel visoko cenjen in priljubljen pri objektih z višjo koncentracijo ljudi. Poleg sodobnosti, hitrega sušenja rok in zagotavljanja čistega sanitarnega okolja, sta zmanjšanje obratovalnih stroškov in stroškov vzdrževanja glavna razloga za nakup naprave.

 

 

Jet towel

Uporabniku prijazna oblika za vse starosti
Naprava ima otroški senzor, ki zazna manjše roke. Tudi, če otrok ne more seči daleč v napravo se bodo otroški senzorji aktivirali in prižgali/ugasnili napravo. Prav tako povečana stranska odprtina omogoča otrokom, da si osušijo roke v sproščenem, udobnem položaju. 

Higienična naprava
Rast bakterij je onemogočena za vse dele, ki so v stiku z vodo. Vsi deli (sušilni del, rezervoar, odtočni kanal) so podvrženi antibakterijski obdelavi za zagotavljanje visokih sanitarnih standardov.

Preprosta uporaba in vzdrževanje
Kjer so sanitarne razmere vprašljive (sušilni del, odtočni kanal,...) je uporabljena alkoholno odporna folija, ki omogoča čiščenje z alkoholnimi sredstvi. Odprta oblika naprave omogoča hitro in temeljito čiščenje. 

 

Jet Towel Mini

Kompakten, prostoren in enostaven
Prostor je širok, enostaven za uporabo tudi za ljudi z večjimi rokami. Naprava omogoča sušenje rok do zapestji brez dotikanja enote. Senzor in modri LED indikator sta prilagojena za udobno sušenje. Modra luč označi prostor za sušenje rok, ko so roke vstavljene. 

Enostavno čiščenje in higiena
Integrirana enota omogoča enostavno vzdrževanje. Vsi deli naprave, ki so v stiku z vodo so obdelani z antimikrobno zaščito in prevlečeni z nanosom, ki omogoča čiščenje z alkoholnimi sredstvi. Zajem zraka in pot gibanja zraka proti šobam, sta ločena od odtočnega kanala, kar omogoča, da le svež in suh zrak suši roke.

Tiho delovanje in energijski prihranki
Z napredno valovito obliko šob in inovativno tehnologijo kontrole pretoka, naprava dosega hitro sušenje rok in tiho delovanje. Mini Jet Towel ima tudi možnosti nastavljanja različnih funkcij z uporabo kontrolnega stikala. Stikalo je vgrajeno v napravo in opremljeno z zaklepnim mahanizmom, ki preprečuje zlorabo. 

 

 

 

 

 

Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.