Zakaj izbrati BISOL

Sončne elektrarne BISOL proizvajajo zeleno električno energijo že v vsaki 2. slovenski občini! Lastnikom zagotavljajo doživljenjsko rento, saj sončni sistemi BISOL združujejo vrhunsko kakovost, višjo učinkovitost in daljšo življenjsko dobo.


Odgovornost
Sončne elektrarne BISOL letno prihranijo kar 300.000 ton izpustov CO2. S tem pomembno prispevajo k ohranjanju okolja in ustvarjajo boljši svet za prihodnje generacije.

Najboljše razmerje med ceno in delovanjem in najnižja cena električne energije
Zaradi svoje vrhunske zmogljivosti sončne elektrarne BISOL proizvedejo do 24 % več električne energije v primerjavi s konkurenti, kar omogoča investitorju znatno zmanjšanje začetne naložbe. Ob upoštevanju njihove nižje stopnje degradacije, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo se izkaže, da je elektrika iz fotonapetostnih elektrarn BISOL kar 20 % cenejša.

Priročnik za izbiro in postavitev sončnih elektrarn po sistemu NET-METERING

 

Trdno verjamemo v prednosti proizvodnje na domačih tleh, saj tako učinkoviteje spodbujamo trajnostni razvoj in zagotavljamo boljši nadzor nad kakovostjo na vsakem koraku proizvodnega procesa. Ker so strupeni materiali in industrijski odpadki okoljsko breme za prihodnje generacije, ravnamo z njimi odgovorno in ne uporabljamo toksinov.

Vrhunski fotonapetostni moduli znamke BISOL in ostali nabor solarnih rešitve so rezultat intenzivnih raziskav in razvojnih prizadevanj visoko usposobljenega osebja, ki obvladuje najsodobnejše strokovno znanje s področja fotovoltaike. Proizvodi so plod domačega znanja in so izdelani v najsodobnejšem, avtomatiziranem in visoko tehnološkem proizvodnem okolju, ki omogoča proizvodnjo modulov visokih izhodnih moči z najvišjim energijskim izplenom ter dolgoletnim in brezskrbnim delovanjem. Na vsakem koraku proizvodnega procesa izvajamo strog nadzor kakovosti. Na ta način zagotavljamo brezhibno delovanje in visoke energijske izplene lastnih proizvodov.

    

 

Zakaj FOTONAPETOSTNI MODULI 

Fotonapetostni modul BISOL so proizvedeni izključno iz  najboljših materialov in so v svetu prepoznani po svojem odličnem delovanju, vrhunski kakovsti in estetskem videzu. Na vsakem koraku izvajamo nadzor proizvodnega procesa in s teem omogočamo višjo kakovost izdelkov in njihovo daljšo življenjsko dobo. Z razvrščanjem celic glede na njihove električne značilnosti izgube v sistemu zmanjšamo tudi do 70%

  • Oblikovano in proizvedeno v Sloveniji

  • Ustrezno certificirani proizvodi

  • Razvrščanje modulov za donosnejšo investicijo

  • Do 13% višji dejanski izpleni od predvidenih

  • Učinkovitost modula do 18,4%

  • Izključno pozitivne tolerance izhodnih moči

  • Izjemno nizka degradacija

  • Visoka učinkovitost pri nizki osvetlitvi

 

Serija BISOL PREMIUM
Monokristalni fotonapetnostni moduli / MBO 285-310 W

 

Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.