Petek, 28 November 2014 00:00
Veseli nas, da ste se odločili za nabavo klimatske naprave ali toplotne črpalke in se zahvaljujemo, da ste storitev zaupali nam. Da bi naprava delovala brezhibno, vam naša servisna služba zagotavlja redno vzdrževanje.
 
Redni letni vzdrževalni servis priporočamo vsaj enkrat letno, saj s tem napravi zagotovite brezhibno delovanje in maksimalne izkoristke, ter se tako izognete nevšečnostim, ki sicer v prihajajočih obremenitvenih mesecih lahko nastanejo. Pri bolj obremenjenih napravah je priporočljivo servis opraviti tudi večkrat.

 

Torek, 25 Februar 2014 00:00

Kot specializirani prodajalci in monterji klimatskih naprav in toplotnih črpalk želimo trgu ponuditi najboljše in najkvalitetnejše iz ponudbe priznanih blagovnih znamk kot so Toshiba, Mitsubishi Electric in Daikin.

Dobavimo in vgradimo napravo, v katero sami verjamemo, verjamemo pa le vrhunskim znamkam, ker imamo znanje, poznavanje in bogate izkušnje s terena.

Prihranki električne energije in udobje so zagotovo zahteve, ki jim mora zadostiti vsaka naprava. Da bo temu res tako, odloča kupec z izbiro modela in izkušenega monterja, ki z dobrimi priporočili in kvalitetno izvedbo del zagotovi delovanje naprave kot jo garantira proizvajalec.

Torek, 25 Februar 2014 00:00

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri ustrezne naprave!

Za brezplačen ogled in svetovanje nas lahko kontaktirate in skupaj bomo pregledali osnovne značilnosti objekta, ki so pomembni pri izbiri ustrezne naprave. Klimatska naprava ali toplotna črpalka je dolgoročna investicija oziroma oprama, ki se fiksno vgradi v prostor, da bi zagotavljala primerno toplotno udobje. Zaradi tega so tudi pred prodajna, prodajna in po prodajna kvaliteta storitve prodajalca trije zelo pomembni elementi odločitve pred nakupom.

Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.