Današnja pričakovanja so glede sodobne klime v prostoru zelo visoke. K optimalnem klimatskem doživetju sodi ne le temperatura, temveč tudi dobra porazdelitev zraka, čisti zrak ter fleksibilno krmiljenje naprave. 
Inovativna inverterska tehnologija v kombinaciji z obnovljivimi energetskimi viri daje garancijo za nizke obratovalne stroške pri istočasnem optimalnem udobju. Klimatska naprava je namreč idealna rešitev za uporabo skozi vse leto, tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah. Ob nabavi take naprave lahko varčno ogrevate tudi do -25°C zunanje temperature. Namestite jo lahko v enem dnevu, v en prostor ali več prostorov, vrednost investicije v energetsko učinkovito in varčno napravo, ki lahko učinkovito hladi in ogreva je nizka, toplotno udobje pa visoko.  

Naše podjetje ponuja obsežen asortiment visoko učinkovitih klimatskih naprav, namenjenih za energetsko varčno uporabo tako v načinu hlajenja kot v načinu ogrevanja. 

                            

 

NASVETI OB NABAVI KLIMATSKE NAPRAVE

Kam vgraditi klimatsko napravo
Vsi novi modeli klimatskih naprav imajo možnost ogrevanja. Pomislite ali želite z napravo prostor samo ohlajati ali jo boste uporabljali tudi za gretje in ali jo boste namestili v enega ali več prostorov. Če želite klimatizirati več ločenih prostorov se lahko namesti multi-split klimatska naprava, kar pomeni, da je sistem sestavljen iz ene zunanje enote in dveh ali več notranjih enot (za vsak prostor torej ločena notranja enota).

Izbira klimatske naprave
Pozanimajte se kakšne klimatske naprave so uveljavljene in se prodajajo na tržišču že več let, skozi vse leto, ne samo 2 meseca v višku poletne vročine. Ključnega pomena so prednosti določenega modela, tehnične specifikacije, izjava o skladnosti z evropskimi normativi, energetska nalepka ter garancijski rok. 

 

 

Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.