Klima AS d.o.o., trgovina in storitve, d.o.o., se je razvilo iz bogatih delovnih izkušenj v samostojno podjetje, ustanovljeno leta 2003. Podjetje uspešno posluje in dosega relativno visoke rezultate. Na trgu si je s svojim kvalitetnim delom ustvarilo dobro ime.

Je podjetje z znanjem, izkušnjami in sposobnostmi prilagoditve posebnim željam naročnika, o čemer pričajo mnoge reference. Prednosti rešitev s področja klimatizacije so v strokovnem pristopu, hitrem odzivu in optimalizaciji sistema, ki je energetsko varčen in ljudem in okolju prijazen. Pooblaščeni smo za montažo in servis toplotnih črpalk in klimatskih naprav znamke Toshiba, Mitsubishi Electric, Daikin in Dimplex.

Poslovna dejavnost podjetja Klima AS d.o.o. je montiranje, servisiranje, nabava in trženje opreme in naprav za klimatizacijo (prezračevanje, hlajenje, ogrevanje, vlaženje, sušenje, filtriranje zraka). Nudimo celovite rešitve za področja komfortne klimatizacije in industrijskega prezračevanja. Rezultati so projektne rešitve, ki so plod timskega dela, usklajevanja in komuniciranja med arhitekti, gradbeniki in drugimi projektanti. 

V kolikor se odločate za nakup klimatske naprave, toplotne črpalke, izvedbo talnega ogrevanja ali prenovo kurilnice vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri ustrezne naprave glede na vaše želje in potrebe. Naš pristop je celovito reševanje projektov; ogled lokacije investicije, idejna zasnova, priprava različic rešitev, izbor najoptimalnejše rešitve, izvajanje del, predaja objekta oz. sistema, vzdrževanje in servisiranje sistemov.

Naš namen je etičen in iskren pristop k stranki. Kupcu pri izbiri ustrezne naprave glede na njegove želje in zahteve nudimo brezplačen ogled objekta. Klimatska naprava ali toplotna črpalka je dolgoročna investicija oziroma oprema, ki se fiksno vgradi v prostor, da bi zagotavljala primerno toplotno udobje, zato je tudi pravilna izbira ustrezne naprave na prvem mestu.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri naprave!

 

Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.