• (01) 500 81 14
  • 030 60 51 60
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Pon-Pet 8:00-16:00

Klimatske naprave

Klimatske naprave za idealno klimo v prostoru.
Za klimatizacijo stanovanj in manjših poslovnih prostorov se najpogosteje uporabljajo stenske klimatske naprave z invertersko tehnologijo v deljeni izvedbi (split sistem), kjer je ena stenska notranja enota povezana na eno zunanjo enoto. Enoti povezuje bakrena in električna inštalacija, ki jo opravi monter usposobljen za namestitev klimatskih naprav, ki vsebujejo F pline.

Poleg stenskih enot MITSUBISHI ELECTRIC ponuja tudi talne, stropne, kanalske in kasetne klimatske naprave s širokim razponom moči, ki se pogosteje uporabljajo v poslovnih objektih. Za klimatizacijo večjega števila prostorov so primerni multi sistemi, z več notranjimi enotami povezanimi na eno zunanjo enoto.

Za klimatizacijo večjih objektov in prostorov se uporabljajo VRF sistemi MITSUBISHI ELECTRIC. Kvaliteta zraka v večjih objektih je nujen bivalni element, zato se VRF sistem načrtuje in dimenzionira skupaj z arhitekturo objekta.

Uporabnik klimatske naprave upravlja neposredno prek daljinskega upravljalnika, s pomočjo aplikacije pa delovanje nadziramo tudi iz oddaljene lokacije. V kolikor klimatska naprava ni že serijsko pripravljena za nadzor v oblaku, se jo dodatno opremi z uporabniškim vmesnikom MITSUBISHI ELECTRIC.

Predstavljamo Vam rešitve MITSUBISHI ELECTRIC, s širokim naborom serij in modelov.


© 2024 KlimaAS d.o.o. All Rights Reserved. Powered by XData.si