Dobrodošli v popolnem udobju svojega doma

90 let izkušenj na področju klimatizacije

Vrhunska kakovost vitalnih delov zaradi lastne proizvodnje

V korporaciji DAIKIN težijo k lastnemu razvoju in proizvodnji najpomembnejših delov klimatskih naprav in si s tem zagotavljajo DAIKIN-ove zahteve po kvaliteti, ki so izjemno visoke. Vsi kompresorji, ki so vgrajeni v opremo DAIKIN so izdelani in preizkušeni v lastnih tovarniških, raziskovalnih in razvojnih laboratorijih.

Izjemna varčnost

Med proizvajalci hladilnih sredstev se uvršča v sam svetovni vrh. DAIKIN ima tako edinstveno možnost raziskovati in razvijati alternativna hladilna sredstva. To omogoča, da lahko opremo izdeluje in razvija za posamezno hladilno sredstvo oziroma dejansko, da opremo optimizira tako, da zagotovi kompatibilnost, delovanje in dolgotrajno zanesljivost naprav in izjemno varčnost. Koeficient energetske učinkovitosti pri hlajenju se povzpne pri vrhunskih modelih do 5, pri gretju pa celo do 5,14.

  • Tiho delovanje
  • Vsem modelom je skupna tehnologija tihega delovanja notranjih enot z najnižjo ravnjo zvočnega tlaka (že od 19dB).
  • Odlični čistilni sistemi
  • Najrazličnejši napredni čistilci zraka, v večstopenjski filtraciji kakovostno očistijo zrak. Vzdrževanje filtrov je enostavno, življenjska doba filtrov pa dolga.
  • Fleksibilna postavitev
  • Notranje enote so lahko nameščene celo v razdalji tudi do 30 m od zunanje enote.

 

NADZOR NAD KLIMO VEDNO IN KJERKOLI ŽE STE

Z Daikinovim brezžičnim načinom upravljanja klimatske naprave preko aplikacije je to sedaj mogoče. Trenutno prejmete WiFi vmesnik brezplačno.

Izbrane klimatske naprave Daikin so pridobile za leto 2015 možnost upravljanja naprave preko brezžičnega internetnega krmilnika. Nov Wi-Fi adapter BRP069A42 v kombinaciji z notranjo enoto klimatske naprave ponuja:

  • Spremljanje delovanja notranje enote
  • Upravljanje delovanja klimatske naprave
  • Nastavitve urnikov

Načini upravljanja klimatske naprave s pametnim telefonom: Aplikacija za internetni vmesnik omogoča nadzor in spremljanje do 50 notranjih enot.

Vse to lahko uporabljate preko pametnega telefona ali tablice s pomočjo brezplačne aplikacije za naprave, na katerih je nameščen operacijski sistem Android ali iOS. Aplikacija je na voljo v Apple App Store za Applove naprave ter na Google Play za telefone, ki uporabljajo sistem Android. Enostavno poiščete aplikacijo Daikin Online Controller in jo namestite oziroma to ob montaži uredimo za vas mi.

Da boste prišli v prijetno ohlajen dom.

Video

 

 

Katalog klimatskih naprav Daikin

Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.