Ne glede na velikost vaših poslovnih kompleksov in sorazmerno z njimi na obseg potreb po klimatiziranju zraka ali hlajenju in gretju industrijskih procesov, obstaja sistem, ki se je izkazal za vrednega v najraznovrstnejših situacijah - od industrijskih obratov, trgovinskih skladišč do hotelov in veleblagovnic.

Kakršne koli že so zahteve kupca - veliki sistemi, ki zahtevajo konstantno zmogljivost ali majhni sistemi za potrebe prilagajanja - Daikin vedno zagotavlja zanesljivo in učinkovito rešitev.

 

Inverterska tehnologija vodi do visoke energijske učinkovitosti in hitrejšega doseganja udobja 

Zunanje enote VRV sistema


Lahke komercialne rabe Sky Air segmenta

Daikin je vodilni na področju sezonske učinkovitosti s svojo široko ponudbo izdelkov lahkega komercialnega segmenta, optimiziranega za sezonsko učinkovitost. Daikin je ponosen na svoje izdelke z visoko stopnjo varovanja okolja. Poleg visoke sezonske učinkovitosti vključuje nova sezonska serija Sky Air prednosti, kot so široko delovno območje, zmožnost ponovne uporabe obstoječe napeljave in tihi nočni način, ter je popolnoma združljiva z našimi novo oblikovanimi sezonskimi Sky Air notranjimi enotami:

  • kaseta s krožnim tokom
  • spuščena stropna kaseta
  • enota za stensko montažo
  • skrita stropna enota
  • 4-smerna pihalna stropna viseča kaseta

 

   
                                                                 

 

 

 

Sky Air za lastnike trgovin                                          

  • Ustvarja privlačno ozadje za kupce
  • Diskretnost z omejenim vizualnim in obratovalnim učinkom
  • Zmanjšuje porabo energije in stroške
  • Montaža brez težav in skrbi

Kasetne enote s krožnim pretokom se odlično zlijejo z vašo notranjo opremo, saj so vgrajene v strop z vidno samo standardno ploščo. Ta standardna plošča je ključ za povečanje ravni udobja in zagotavljanje popolne klime za vaše stranke, saj lahko različne lopute odpirate in zapirate posamično in tako zagotavljate, da je gretje ali hlajenje usmerjeno tja, kjer je potrebno.
Standardna plošča je tudi skrivnost za zmanjšanje vzdrževanj, saj skriva v sebi funkcijo samočiščenja, ki lovi prah s posebnimi filtri in se samodejno očisti enkrat na dan, nabrani prah pa je mogoče preprosto odstraniti z vakuumskim sesalnikom. Prihranite lahko do 50% energije! 

Upravljanje tega sistema bi ne moglo biti lažje, saj vam pametni krmilnik na dotik omogoča spremljanje in nadzor sistema neposredno ali preko interneta. 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
                

Sky Air za pisarne in banke

Popolnoma ploska kaseta je zaradi svojega osupljivega zlitja klasične oblike in tehnološke odličnosti edinstvena na tržišču.


   

 

 

 

 

Katalog klimatskih naprav Katalog, podroben opis in tehnični podatki
Naročite se na naš e-poštni seznam in ostanite na tekočem z vsemi našimi super ponudbami in novicami.


 

 

 

Informacije

KLIMA AS d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 500 81 14
FAX: (01) 500 81 15
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.